Yusuf Ziya Yılmaz: 1461 Trabzon kaybedilmemeli

Trabzonspor Divan Genel Kurul toplantısı devam ediyor.

Yusuf Ziya Yılmaz: 1461 Trabzon kaybedilmemeli

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Divan Genel Kurul toplantısı sürüyor. Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Yusuf Ziya Yılmaz, divan kurulunda konuşma yaparak 1461 Trabzon takımının kaybedilmemesi gerektiğinin altını çizdi. 



Yusuf Ziya Yılmaz konuşmasında şunları söyledi: "Osmanlı'nın son dönemindeki gibi Trabzonspor'un tersanelerine girilmiş orduları dağıtılmıştır. Bana göre denk bütçenin dışındaki her türlü borç gelecek adına karanlık bir tablodur. Geçmişte de borç konusunda duyarlılığımızı ifade etmiştik. Kulübün ekonomik özgürlüğü yok ise sportif başarının olamayacağını söylemiştik. Borç konusu hafife alınacak bir durum değildir. Bu borç yüküyle Trabzonspor nasıl yaşamaya devam edecek bilen varsa söylesin. Burada başkanın olmaması ne kadar acı bir tablodur. Bu kara tablonun diğer tarafı sportif başarıdır. Göz göre göre Trabzonspor , 1461 Trabzon'u kaybediyor kaybetti. 1461'in yıkılışı Trabzonspor'un bir kanadının yıkılması anlamına geliyor. Saha sonuçları tarihte görülmeyen skorlar gördü. Geçmişten gelen yıkım tablosunu düzeltmesini beklediğimiz yönetim yıkım üzerine yıkım yaşattı. Yönetimin yapısı anlamında, kaç kişi kalmış.  2 yıl içerisinde kaç toplantı yapıldı. Bence çok az..  Yönetime gelene kadar, abi destek, kurullar destek, taraftar destek, geldikten sonra biz kimseyi tanımıyoruz. Sosyal medya başımıza bela olmuş. Sayın başkanımız oradan kulübü yönetiyor olmuş. Oradan soruyor şunu mu alalım bunu mu alalım. Şeklen Trabzonsporlu, kulübün kapısına uğramamış insanalara soruyorsun. Bilene sor, buraya sor. Bu kulübü yönetmek için gerekli donanım bu şehirde herkeste var. Bugün için istifa ya da genel kurul çağrısı yapacaksak gerekli hazırlık yapılmadan yapılmamalı. Yeni Malatyaspor yolunda hızla ilerliyoruz. Model ya da yöntem aramaya gerek yok, Bilbao modeli yani 1970'lerin modeli uygulanmalı bunun dışındaki çözümler felakettir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor