Yusuf Yazıcı'yı üzen haber! Metin dayı hayatını kaybetti

Yusuf Yazıcı hayranlığı ile tanınan Metin Burma vefat etti.

Yusuf Yazıcı'yı üzen haber! Metin dayı hayatını kaybetti

Trabzonspor'da top koşturduğu dönemde, kendisine olan hayranlığı nedeniyle Yusuf Yazıcı'nın ziyaret ettiği Metin Burma hayatını kaybetti.

Yusuf Yazıcı'nın ziyaret ettiği ve forma hediye ettiği 59 yaşındaki Burma'nın koronavirüse yenik düştüğü öğrenildi.

Burma'nın covid nedeniyle dün gece fenalaşarak, Erdoğdu Mahallesi’ndeki evinde vefatını öğrenen Yusuf yazıcı ise sosyal paylaşım sitesindeki hesabında "Mekanın cennet olsun Metin Dayım. O sıcak sohbetini hayatım boyunca unutmayacağım. Sen merak etme biz seni her yerde gururlandırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yıllardan beri Trabzon Kemeraltı’nın sevilen esnaflarından biri olan Kalaycı ustası nam-ı diğer Dayı Metin, evli ve üç yetişkin evlat sahibiydi. Lakabını rahmetli babasından alan Dayı Metin, aynı zamanda Trabzonspor’un ilk A Genç takımının antrenörü Dayı Mustafa’nın (Mustafa Burma) oğluydu.

Burma'nın covid nedeniyle dün gece fenalaşarak, Erdoğdu Mahallesi’ndeki evinde vefatını öğrenen Yusuf yazıcı ise sosyal paylaşım sitesindeki hesabında

(Mustafa Bursa; sol başta, ayaktaki eşofmanlı)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler