Yusuf Yazıcı'yı 'Dünya' izledi!

Genç yıldız Yusuf Yazıcı için İstanbul'a akın ettiler. 

Yusuf Yazıcı'yı 'Dünya' izledi!

Trabzonspor'un İstanbul'da dün akşam oynadığı Cagliari hazırlık karşılaşmasında dünya klüpleri Yusuf Yazıcı'yı izlemeye gelirken Milan ve İnter ise istemeye geldi 

 MİLAN-İNTER İSTİYOR 
Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı için Avrupa'nın devleri İstanbul'a çıkarma yaptı. Bordo-mavililerin genç yıldızı için Cagliari maçını izlemeye gelen menajerlerin oyuncu hakkında rapor tuttuğu ve kulüp yetkililerine bildirdiği ifade edildi. 
îtalya'dan İnter ve Milan için Yusuf konusunda izlemenin yanısıra görüşmek için İstanbul'a geldiği belirtilirken 4-5 Avrupa ekibi de oyuncuyu takip etti 

MENAJERLER İSTANBUL'DA 
Almanya'dan Hannover, B.Dortmund, Schalke, İspanya'dan A.Madrid ile İngiltere'den M.City  ile Arsenal'in İstanbul'daki maçta Yusuf'u izlemek için geldikleri öğrenildi. Yusuf için özellikle Milan ve İnter'in 15 milyon Euro gibi bir teklif ile masaya oturarak Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu ile görüşmek istedikleri de ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler