Yusuf Yazıcı’yı böyle teselli Ettiler “Oğlum o senin...”

Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı’yı diğer futbolcular böyle teselli etti.

Yusuf Yazıcı’yı böyle teselli Ettiler “Oğlum o senin...”
20 yaşındaki genç oyuncusu Yusuf Yazıcı, son 7 lig maçında 3'üncü golünü attı, bir topu da direkten döndü. Bordo-mavililer yıldızı her gün parlayan Yusuf'un gol attığı 3 maçta 9 puan almayı başardı. Yıllık 250 bin TL'ye oynayan Yusuf Yazıcı konusunda başkan Muharrem Usta'nın oyuncuya verdiği sözlerin yerine getirilmesi isteniyor.

Bu arada maç içerisinde Kucka'nın serbest vuruş esnasında ittiği Yusuf’u arkadaşları ' Oğlum o senin ağabeyin' diyerek teselli ettiği ortaya çıktı.

TRABZON KAZANIYOR

Sezon başından bu yana 16 lig maçında görev yapan genç yıldız, Bursaspor karşısında da jeneriklik bir gole daha imza attı. Bursaspor file bekçisi Harun'un sadece seyrettiği bu goldeki 117 kilometrelik harika vuruş taraftarları sevince boğdu. Daha önce G. Saray ve Osmanlıspor filelerini havalandıran 20 yaşındaki 10 numara bu sezon 3'üncü golünü Bursaspor'a attı.

GOLÜ ANNESİNE HEDİYE ETTİ

Oyundan çıkarken ayakta alkışlanan Yusuf maç sonunda, "Bugün annemin doğum günü, golü ona armağan etmek istiyorum. Takıma katkıda bulunduğum için çok mutluyum. Maçtan önce içime doğmuştu gol atacağım. Hatta sevincini bile hayal etmiştim. Hocama sarılacağım demiştim" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor