Trabzonspor'un yıldızı Yusuf Yazıcı'ya sürpriz transfer teklifi

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Yusuf Yazıcı'ya İtalya'dan sürpriz bir takım talip oldu.

Trabzonspor'un yıldızı Yusuf Yazıcı'ya sürpriz transfer teklifi

Trabzonspor 'un, transfer döneminde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'den sezon sonuna kadar kiraladığı ancak gösterdiği performansla bir türlü bekleneni veremediği Yusuf Yazıcı'ya İtalya'dan talip çıktı.

Rekor bedelle gitmişti

Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performansın ardından Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Yusuf, tercihini Fransa'dan yana kullanmış ve Lille ile sözleşme imzalamıştı. Trabzonspor'dan 18.5 milyon euro ve bonuslarla Lille takıma transfer olan Yusuf, burada çok sevilmişti.

Şampiyonluk yaşadı

Burak Yılmaz ve Zeki Çelik ile birlikte Lille'de başarılı bir performans gösteren Yusuf, Fransa'da lig ve kupa şampiyonluğu yaşayarak tarihe geçti.

Rusya'ya kiralandı

Şampiyonluktan sonraki sezonda işler Lille için iyi gitmedi ve milli futbolcu devre arasında Rusya'nın CSKA Moskova takımına kiralandı. Rusya'da 12 resmi maça çıkan Yusuf, 8 gol 2 asistle oynadı ve daha sonra Fransa'ya geri döndü.

Trabzonspor'la yolları kesişti

Bu sezon başında Trabzonspor, 500 bin euro bedelle Milli orta sahayı sezon sonuna kadar kiraladı. Ancak Yusuf, ikinci Trabzonspor kariyerine pek de iyi başlayamamıştı.

Bu sene 8 resmi maçta forma giyen Yusuf, gol ve asist üretemezken Beşiktaş deplasmanında da kırmızı kart görmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor