Yusuf Yazıcı'dan eski hocasına destek geldi

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Yusuf yyazıcı'dan ırkçılıkla suçlanan hocasına destek geldi.

Yusuf Yazıcı'dan eski hocasına destek geldi

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Yusuf Yazıcı, eski hocasına destek çıktı. Paris Saint Germain'in teknik direktör Christophe Galtier hakkında skandal bir iddia gündeme geldi. Galtier'in Nice kulübünü çalıştırdığı dönemde ırkçı söylemleri olduğu iddia edildi.

İddiaya göre Galtier, "Takımdaki bütün futbolcular siyahi, yarısı ise Müslüman… Sadece siyahlardan ve yarısının cuma günleri camiye gittiği pisliklerden oluşan bir takım… Bu kadar siyahi ve Müslüman futbolcu aynı takımda olmaz. Bu takım bana göre değil” ifadelerini kullanmış.


Yusuf Yazıcı'dan destek!
Lille'deki ilk yıllarında 56 yaşındaki teknik adamla çalışan Yusuf Yazıcı ise bu iddiaları doğru bulmayarak eski hocasına destek çıktı. Yusuf Yazıcı sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Gerçek her zaman ortaya çıkar. Ama birlikte çalıştığım bir koç olarak Galtier hakkındaki düşüncelerimi ifade etmem gerekiyor.

em saha içinde hem de saha dışında özgürlük, inanç ve kişisel tercihler konusunda son derece profesyonel ve hassas biri. Hiçbir davranışım için baskı hissetmedim. Kesinlikle  sızdırılan ifadelerin doğru olmadığına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler