Yusuf Yazıcı ve LÖSEV bağışı olayının perde arkası

LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer'in Yusuf Yazıcı'ya Twitter'dan sorduğu soru büyük tepki görmüştü.

Yusuf Yazıcı ve LÖSEV bağışı olayının perde arkası
Haber61 - Spor Servisi

LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer'in Yusuf Yazıcı'ya Twitter'dan sorduğu soru büyük tepki görmüştü.
 
LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer'in Yusuf Yazıcı'nın LÖSEV ve sevgi evlerine bağışta bulunduğu haberlerine karşılık  "Sayın Yusuf Yazıcı bağış banka vs. Bilgilerini verir misiniz ? LÖSEV'e böyle bir bağış iletilmedi ! Yanlışlık olmasın teşekkürler" şeklinde Tweet attmıştı.
 
Bu olayın perde arkası nihayet aralandı. GSM şirketinin reklamında oynattığı Yusuf Yazıcı'ya herhangi bir ücret ödenmediği öğrenildi. İddiaya göre bunun karşılığında şirket Yusuf Yazıcı'nın alacağı ücreti basına LÖSEV'e bağış yaptı şeklinde medyaya servis etti.
 
LÖSEV Başkanı da özel mesajda soracağı soruyu herkesin gözü önünde Yusuf Yazıcı'ya sordu ve böyle bir paranın LÖSEV hesaplarında olmadığını belitti.
 
Bu olayla ilgili herhangi bir bilgisi olmayan Yusuf Yazıcı da gelişmeler sonrası zor durumda kaldı.
 
Yine kendine yakışanı yaptı
 
Yusuf  Yazıcı maddi anlamda hiç bir ilgisi olmayan olayda neredeyse suçlu ilan edildi. Ancak yıldız oyuncu yine kendine yakışanı yaptı ve söz vermemesine rağmen, LÖSEV'e 250 bin TL bağış yaptı. Bu hareketi ile yine alkışı hak etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor