Yusuf Yazıcı transfer oluyor mu? Açıklama geldi

Yusuf'un İspanya'ya transfer olacağı iddialarına yanıt geldi

Yusuf Yazıcı transfer oluyor mu? Açıklama geldi

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot - Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı’nın İspanyol ekibi Real Socieadad’a transfer olduğu iddialarına yönetimden yanıt geldi.

Bordo mavili ekibin asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Haber61'e yaptığı açıklamada şuanda Yusuf ile ilgili böyle bir gelişmenin söz konusu olmadığını söyledi.

Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada transfer iddialarını yalanlayarak“ Yusuf için daha önce 4-5 Milyon Euro civarında bir öneri gelmişti ancak resmi teklif değildi. Bizde o zaman bu öneriye “ En az 15 Milyon Euro olursa görüşmeye değer buluruz” şeklinde yanıt vermiştik. Bu 15 Milyon Euro’ya satarız anlamına gelmiyor, sadece bu rakama görüşmeye başlarız anlamına geliyor. Onun ardından geçen süreçte şuanda da böyle bir teklif ya da öneri gelmedi. Biz de basından görüyoruz. Bir gün İngiltere’ye gönderiyorlar bir gün İspanya’ya… Resmi olan hiçbir şey yok şuanda.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor