Yusuf Yazıcı: Taraftarın tepkisi ilk değil son da olmayacak!

Trabzonspor sahasında Akhisarspor’u ağırladı.

Yusuf Yazıcı: Taraftarın tepkisi ilk değil son da olmayacak!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor 25. Haftasında sahasında Akhisarspor’u ağırladı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan bordo mavili ekipte Yusuf Yazıcı karşılaşma sonrası Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Yuısuf maça iyi başlayamadıklarını belirterek “İlk yarıya güzel başlayamadığımızı düşünüyorum. Pozisyonlara girip değerlendiremedik. İkinci yarı golü yedikten sonra toparlandık 2 gol attık güzel bir galibiyetle ayrıldık.” Dedi.

Oyundan çıkarken taraftarın tepkisini de değerlendiren Yusuf Yazıcı “Taraftarların tepki göstermesini anlıyorum. İlk değildi son da olmayacak. Bu tepkilere mental olarak hazır olduğumu düşünüyorum. Tecrübeli olduğumu düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

Cezalı olduğu Erzurumspor maçından galibiyet beklediğini belirten Yusuf yazıcı “Erzurum iyi bir takım . Zor maç olacak. Kazanacağımızı düşünüyorum. Milli araya güzel bir şekilde girmek istiyoruz.” Dedi.

Son olarak milli takım ve Şenol Güneş hakkında konuşan Yusuf “Her zaman milli takıma katkıda bulunmak, milli takımda başarılar yakalamak istiyorum. Şenol hoca ile birlikte güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
47 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler