"Yusuf Yazıcı sıradanlaşmak istemiyorsa bunu yapmamalı"

Haber61 TV'de yayınlanan Kısa Pas programında Yusuf Yazıcı'ya önemli uyarı geldi.

"Yusuf Yazıcı sıradanlaşmak istemiyorsa bunu yapmamalı"

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor deplasmanından 2-2 beraberlikle dönen Trabzonspor'da saha içinde agresif bir görüntü çizen Yusuf Yazıcı'ya bordo mavililerin eski futbolcularından Galip Değerli uyarıda bulundu.

Haber61 TV'de yayınlanan , Kadir Can'ın sunduğu ve gazeteci yazar Turgay Beşyıldız ile Trabzonspor eski futbolcusu Galip Değerli'nin konuk olduğu  Kısa Pas programında Konyaspor - Trabzonspor maçı konuşuldu. Galip Değerli, maçı yorumlarken Yusuf Yazıcı'ya dikkat çekti.

Değerli " Yusuf , daha önceki maçlara nazaran çok daha agresif, kendisine yakışmayan bir davranış sergiledi. Yusuf star bir oyuncu, bu tür davranışlara gireerse sıradanlaşır. Eğer sıradanlaşmak istemiyorsa, lider oyuncu olmak istiyorsa bu tür rakiple dalaşma işlerini bırakacak. Son dakikada rakibe çift daldı, niyeti bile kırmızı kart ki faul de yaptı.  Ben Yusuf'u çok seviyorum, çok daha iyi yerlere gelecek. Bunları eleştiri değil uyarı olarak alsın. Bu takımda daha önce oynamış bir ağabeyi olarak onu uyarıyorum. " ifadelerini kullandı.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kısa Pas her hafta Salı günü saat 14.00'te Haber61 TV'de canlı yayınlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor