Yusuf Yazıcı konusunda kritik açıklama geldi

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı'yı İtalyan kulüplerinin istediği iddia edilmişti.

Yusuf Yazıcı konusunda kritik açıklama geldi

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı'nın menajeri tarafından yapıldığı iddia edilen açıklamalarda, yıldız oyuncunun İtalya'da bir çok takım tarafından takip edildiği ve 45-50 Milyon gibi bir rakamla transferinin gerçekleşebileceği iddiaları gündeme düşmüştü.

Genç yıldızın menajeri tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada bu iddialar yalanlandı. Yusuf Yazıcı'nın Menajerliğini yapan Adem Cebeci "Yusuf bir an önce takımdaki yerini alıp trabzonspora ciddi katkılar sağlamaktır. Transfer haberleri asılsızdır. Ayrıca transferin şuanki 1. Derece muhatabı biz değil trabzonspor klübüdür. Harici haberlere inanmayın !!! Yusuf Yazıcı devre arası 50 milyon euro ya gidecek şeklindeki benim söylediğim idda edilen haber gerçek dışıdır. Yusuf’un şuan ki tek hedehi bir an önce formasına kavuşmak başka birşey değil !!!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor