Yusuf Yazıcı: Kendime yatırım yapmayı seviyorum

Yusuf Yazıcı canlı yayında özel açıklamalarda bulundu.

Yusuf Yazıcı: Kendime yatırım yapmayı seviyorum

Fransa’nın Lille takımında forma giyen Trabzonlu futbolcu Yusuf Yazıcı özel açıklamalarda bulundu.

Yusuf Yazıcı Fransa’ya gitmeden önce Türkiye’yi iyi temsil etmek istediğini belirterek “Öncelikle Fransa’ya gelmeden önce ben oraya ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için gidiyorum demiştim. Bu ödülle bunları gerçekleştirmek beni çok mutlu ediyor. Bunlar beni çok mutlu ediyor.

Baktığımız zaman çalışma var. Ben de kendimi çalışmaya adadım. Tabi ki de ne kadar çalışırsanız şansınız o kadar artar. Kendimi ne kadar geliştirebilirim ve ülkemi nasıl daha iyi tensil edebilirim diye düşündüm. Çalışmayı hayatımın en önüne koyuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Çocukluğunda futbolcu olmak istediğini ve örnek aldığı insanlar olduğunu belirten Yusuf “Çocukluğumla futbolla yatığı kalkan bir ailede yetiştim. Erdoğdu Mahallesinde yaşarken her zaman futbolcu olmak istedim. Şimdi mahallede futbol oynayan bir çocuk neden Yusuf Yazıcı olmak istiyorum demesin. Beni örnek alan çocuklara bir şeyler göstermek istiyorum. Güzel bir ekibim var. Kendime ne kadar yatırım yaparsam o kadar karşılığını alırım. Şimdi bir uyku koçu ekledik. Fransızca İngilizce öğretmenlerim var. Ben, beni örnek alanlara iyi örnek olmak istiyorum. Mahalle aralarında ki kardeşlerim Yusuf Yazıcı derken gurur duymak istiyorum. “ dedi.

Ekibine bir de uyku koçu yaptığını belirten Yusuf Yazıcı kendine yatırım yapmayı sevdiğini söyleyerek “Bizim işimizde antrenmanda sonra beslenme ve dinlenme çok önemli. Bu işte büyük hayalleriniz varsa. En iyisini bulmanız gerekiyor. Antrenmanlardan sonra iyi dinlenmek lazım. Hayatımda hiçbir zaman spontane olmadı hep profesyonellere bıraktım. Kendime yatırım yapmayı seviyorum.” Şeklinde konuştu.

Yusuf Yazıcı ”Doğum günümü takım arkadaşlarımla güzel geçirdi. Güzel bir arkadaşlığımız var. Değer veriyoruz birbirimize. Lille’nin durumu iyi şuan için. Oynadığımız futboldan zevk alıyoruz.

Öncelikle milli takım kamplarında olmayı çok seviyoruz. Önümüzde martta dünya kupası elemeleri var ortaya odaklanmalıyız sonra Avrupa şampiyonası.

Bizim diğer oyunculardan daha fazlamız var ama çalışma anlamında onlar bizden daha iyi. Türkiye ve Fransa ligi arasındaki fark bu. Bence fazlamız var eksiğimiz yok ama işlerine daha çok önem veriyorlar.” İfadelerini kullanırken “34 yaşındaki çocuk 24 yaşındaki Yusuf’a “Helal olsun çocuk sana” der.” İfadelerini kullandı.

Kendine ait gol sevincinin ne anlama geldiğini ve nasıl ortaya çıktığını anlatan Yusuf Yazıcı “Bir tane gol sevinci bulmak istiyordum. Ekibimle bir toplantı yaptık. Ben Y harfini söyledim. Ekibimde onayladı. Önce tek başıma yaptım sonra takım arkadaşlarımız yapmaya başladı. Hatta bir maç sırasında attığım gol sonrası kaleci ve stoper yanıma gelip “Bir dahakine bizi de bekle” dediler “ ifadelerini kullandı.

Özkan Sümer’e de özel bir parantez açan Yusuf yazıcı “Özkan hoca benim için bambaşka bir adamdı. Trabzon’dayken sebepsiz yere onu ziyarete gidiyordum sırf konuşmak için. O bana çok farklı şeyler kattı. Ben Özkan Sümer’i biz proje için aradım ve ben sizi dedem gibi görüyorum dedim. O da evladım beni ağlatacak mısın demişti. Türk futbolunun en önemli insanlarından biri. O kadar değerlidir ki onunla beraber anı yaşadığım için çok mutluyum” dedi.

Son olarak Abdulkadir Ömür’ün sakatlığına üzüldüğünü ve o gece uyku uyuyamadığını belirten Yusuf Yazıcı “Abdulkadir Ömür ile her an konuşuyoruz. Abdulkadir sakatlanınca uyuyamadım o gece. Abdulkadir Türkiye’nin en iyi ve gelecek vaat eden bir futbolcu. Çok güçlü ve bugünleri atlatacağını biliyorum. Gülüyor morali yerinde, abi bunda da bir hayır vardır dedi bana.” İfadelerini kullandı.

Haber61 - Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor