Yusuf Yazıcı kararını verdi! Beşiktaş ve Galatasaray’ın gündemindeydi

Adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Trabzonspor’un eski yıldızı Yusuf Yazıcı kararını verdi.

Yusuf Yazıcı kararını verdi! Beşiktaş ve Galatasaray’ın gündemindeydi

Trabzonspor'un altyapısından yetişip Fransız kulübü Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı için transferle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Milli futbolcu, transfer söylentilerine kendi ağzından son noktayı koydu.

Lille formasıyla Ligue 1'de mücadele eden Yusuf Yazıcı için transfer spekülasyonları hız kazanırken, milli oyuncu, bu sezon beklenen performansa henüz ulaşamamış olmasına rağmen, Lille'de oldukça mutlu olduğunu ve ayrılma düşüncesinin olmadığını vurguladı.YUSUF

YUSUF YAZICI’DAN BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'I ÜZEN HABER

2023/05/29/yusuf-yazici.jpg

2019-20 sezonundan itibaren Ligue 1'de Lille formasını gururla taşıyan Yusuf Yazıcı, çıkan transfer söylentilerine açıklık getirdi. Milli oyuncu, Lille'de geçirdiği zamanın kendisine mutluluk verdiğini ve bu kulüpten ayrılmayı düşünmediğini net bir şekilde ifade etti. Şehir, takım ve insanlarla kurduğu bağı büyük bir keyifle paylaşan deneyimli futbolcu, Lille'nin her zaman kalbinde bir yer tutacağını belirterek sözlerini noktaladı.

TRABZONSPOR’DAN REKOR ÜCRETE TRANSFER

Yusuf Yazıcı'nın Fransız ekibi Lille'e transferi, Trabzonspor'a 18.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında gerçekleşmişti.

YUSUF YAZICI’NIN LİLLE KARNESİ

2023/07/07/yusuf-yazici.webp

Yusuf Yazıcı, Lille formasıyla tüm farklı müsabakalarda toplam 104 kez sahaya çıkarken, bu maçlarda 19 gol kaydetti. Ayrıca, 11 kez de takım arkadaşlarına gol pası vererek büyük bir katkı sağladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler