Yusuf Yazıcı ilk maçına çıktı! Nasıl performans gösterdi?

Yusuf Yazıcı yeni takımı Lille ile ilk resmi maçına çıktı.

Yusuf Yazıcı ilk maçına çıktı! Nasıl performans gösterdi?

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'dan Lille takımına transfer olan Yusuf Yazıcı ilk maçına çıktı.

Maçtan önce stadyuma girişte taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yusuf, stadyumda da kendini bekleyen Trabzonspor taraftarlarını görünce yanına gitti ve onlarla fotoğraf çektirdi.

Yusuf Yazıcı ilk maçına çıktı! Nasıl performans gösterdi?

Fransa Ligue 1'in ilk hafta maçında Nantes ile karşılaşan Lille rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Victor Osimhen Lille takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla sona erirken 51. dakikada Zeki Çelik'e çarpan top ağlarla buluştu ve skor 1-1 oldu.

68. dakikada Timoth Weah'ın yerine Yusuf Yazıcı dahil oldu. Oynadığı süre boyunca 27 kez topla buluşan Yusuf, 8 isabetli pas, 2 başarılı çalım denemesi ve hucümda göstermiş olduğu uyumla dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi başardı.

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier maçın ardından yaptığı açıklamada, Yusuf Yazıcı'nın fizik olarak takım arkadaşlarından geride olmasına rağmen oyuna hareket kazandırmasından dolayı performansını etkileyici bulurken; taraftarlarda oynadığı süre boyunca oyuncuya tezahüratlarda bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor