Yusuf Yazıcı gidecek mi? Ersun yanal açıkladı?

Ersun Yanal genç oyuncu Yusuf Yazıcı için açıklamalarda bulundu.

Yusuf Yazıcı gidecek mi? Ersun yanal açıkladı?
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal 5-0 kazanılan Kızılcabölükspor karşılaşması sonrasında düzenlenen basın toplantısında genç oyuncularla ilegili açıklamalarda bulundu.

Yanal, "Genç oyuncularımız geliyor. Kadromuzda gençler var. Altyapıdan da geliyor ama biraz zamana ihtiyaç var. Uzun vadede düşünmek gerekiyor. Abdülkadir’in önünde çok büyük bir zaman dilimi var ama Yusuf Yazıcı nerdeyse yaklaştı, geliyor. Mücadeleye karakter ve teknik olarak hazır olmalı. Umarım bir an önce bu süreci yaşar." dedi.

Ersun Yanal, Yusuf Yazıcı'nın transferi ile ilgili sorulan bir soru üzerine ise "Yusuf Yazıcı’nın başka bir kulübe transferiyle ilgili bir durum söz konusu değil" dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler