Yusuf Yazıcı geri dönecek mi? Hocasından flaş açıklama!

Trabzonspor'un yetiştirdiği isim Yusuf Yazıcı için Lille'nin hocasından açıklama geldi.

Yusuf Yazıcı geri dönecek mi? Hocasından flaş açıklama!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın takımdaki geleceği merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz sezon performansıyla göz dolduran 24 yaşındaki futbolcu, hocanın değişmesiyle yedek kalmaya başladı. Transferde adı Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile anılan milli yıldızımızla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Lille Teknik Direktörü Jocelyn Gourvennec, Yusuf Yazıcı'nın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Lille forması giyen milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, geçen sezon Avrupa ve Fransa Ligue 1'de attığı kritik gollerle takımına büyük katkı vermişti.

GOURVENNEC'İN GELİŞİYLE YEDEK KALDI

24 yaşındaki oyuncu bu sezon yeni teknik direktör Jocelyn Gourvennec'in gelişiyle birlikte takımda yedek kalmaya başladı.

TRABZONSPOR'A DÖNECEK Mİ?

Yusuf, bu sezon ligde geride kalan 13 maçın 12'sinde oynadı ancak yalnızca 2 maçta (Lorient-Montpellier) 11'de sahaya çıkabildi. milli futbolcumuz bu maçlarda 1 gol, 1 asitlik performans sergiledi.

Hem yurt içinde hem de Fransız basınında Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'a döneceği iddiaları yer almaya başlamıştı.

HOCASINDAN AÇIKLAMA GELDİ!

Lille Teknik Direktörü Jocelyn Gourvennec, transfer iddiaları sonrası Yusuf Yazıcı'nın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte o sözler...

"Milli arada takımda kalan isimlerle çalıştık. Bu arayı özellikle Yusuf Yazıcı ile görüşerek değerlendirdim. İlk 11'e giremediği için hayal kırıklığına uğradı."

"GELECEKTE ONA GÜVENECEĞİZ"

"Burada iyi bir 2 hafta geçirdi. Daha iyi antrenman yapıyor. Ruh hali iyi ve yeteneğini gösterebiliyor. Açıkçası gelecekte ona güveneceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor