Yusuf Yazıcı devlerin takibinde!

Trabzonspor'un genç yıldızlarından Yusuf Yazıcı dev futbol kulüplerinin takip listesinde.

Yusuf Yazıcı devlerin takibinde!

Trabzonspor ile çıktığı 14 maçta 5 gol, 7 asistlik performans sergileyerek dikkat çeken Yusuf Yazıcı'yı dünya devleri takibe aldı.


İngiltere'nin Express gazetesi, Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, 20 yaşındaki orta saha oyuncunu yakından izlediğini duyurdu. Hatta Portekizli hocanın, Trabzonspor'un bazı maçlarına gözlemcilerini gönderdiği ve bol bol notlar tutturduğu öne sürüldü.

Trabzonspor ile geçtiğimiz günlerde 5 yıllık sözleşme imzalayan genç yıldızın ayrıca Paris Saint German kulübü tarafından da bir süredir takip edildiği biliniyor.

Trabzonsporlu yöneticiler şu ana kadar Yusuf Yazıcı ile ilgili olarak kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığını ancak birçok kulübün oyuncuyu izlemek için scout ekiplerinin akredite yapılması konusunda kendilerine başvuruda bulunduğu belirtti.
.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler