Yusuf Yazıcı: Daha yolun başındayım

Trabznspor'un genç oyuncusu Yusuf Yazıcı, Kosova maçı öncesinde konuştu.

Yusuf Yazıcı: Daha yolun başındayım
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde yarın oynanacak Kosova maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Terim'e milli takım oyuncuları da eşlik etti. 

Milli takımda forma giyen Trabzonsporlu oyuncu Yusuf Yazıcı şöyle konuştu: "Fatih Hocama bir kez daha teşekkür ediyorum. Her Türk oyuncunun hedefi milli takıma gelmek, hedefim bu onura ulaşabilmekti. Uzun bir yolun en başındayım. Kendi gelişimim için en iyisini yapmak için çabalıyorum. Şu anda çok sıcak ve çok samimi bir ortam var. Kosova'yı iyi analiz ettik. Milli takıma geldiğimden beri çok mutluyum. Bana özgüven katıyor. Trabzonspor'a da katkı vermek için elimden geleni yapacağım." 

RAKİP KOSOVA

A Milli Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki altıncı maçında yarın akşam Kosova ile karşılaşacak. Arnavutluk'un İşkodra şehrindeki Loro Boriçi Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Miroslav Zelinka yönetecek. Ondrej Pelikan ve Jan Patak'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Radek Prihoda olacak. Karşılaşma TV8'den yayınlanacak.

Millilerimizin mücadele ettiği I Grubu'nda yarın ayrıca, Finlandiya-Ukrayna ve İzlanda-Hırvatistan maçları da oynanacak.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler