Yusuf Yazıcı CSKA yolunda

Yusuf Yazıcı satın alınma opsiyonuyla CSKA Moskova'ya kiralık olarak gitmek üzere.

Yusuf Yazıcı CSKA yolunda


Trabzonspor'dan 2019 yazında 16,5 milyon Euro karşılığında Lille'e Transfer olan, geçen sezon takımıyla tarihi bir şampiyonluk yaşayan Yusuf Yazıcı, Rusya'nın CSKA Moskova takımına transfer oluyor.

Şampiyonluk sonrası teknik direktör Christophe Galtier'nin takımdan ayrılmasıyla aldığı süreler düşen Yusuf Yazıcı'nın ismi Fatih Terim döneminde Galatasaray ile de anılmıştı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova için sağlık kontrolünden geçtiği ve transferin kısa süre içerisinde açıklanacağı öğrenildi. Yusuf'un menajeri Adem Cebeci yaptığı açıklamada; "Her şey yolunda gitti, kulüpler yakın zamanda resmi açıklamayı yapacaktır" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'A PİYANGO

Fransa basını, Yusuf Yazıcı'nın satın alma opsiyonuyla kiralık olarak CSKA Moskova'ya transfer olacağını duyurdu. L'Equipe'in haberine göre satın alma opsiyonu 12 milyon Euro olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler