Yusuf Yazıcı: "Canımız acıyor"

Yusuf Yazıcı yapılan hakem hatalarına sitem etti.

Yusuf Yazıcı: "Canımız acıyor"

Haber61 - Spor Servisi

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor, Galatasaray ile deplasmanda karşılaştı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Yusuf Yazıcı, "Hocam bana nerede görev verirse orada görev yapmaya çalışıyorum. Oynadığım yerde nasıl katkı verebilirim düşüncesindeyim. Maestro gibi oynamak da beni sevindiriyor. Takımı yönlendiriyorum atağa çıkarıyorum. İlk yarıda Zargo ile oynadık biraz defansif oynamaya çalıştık. Bu bizim için peki iyi olmadı. İkinci yarı daha iyi oynadık. Çok daha farklı bir Trabzonspor sahaya çıktı. Kaybettiğimiz için üzgünüm." dedi.

Karşılaşmanın hakemine de sitemde bulunan genç oyuncu, "Biz Trabzonspor camiası olarak bahane arkasına saklanacak camia değiliz. Galatasaray'ın penaltısında penaltı değil; VAR'a bakılıyor penaltı veriliyor, Ekuban'ın pozisyonunda tam tersi oluyor. Canımız acıyor, çok üzülüyoruz. Mücadele vermeye çalışıyoruz, taraftarlarımızı sevindirmeye çalışıyoruz ama olmuyor. O pozisyonları atsak penaltımız verilse çok daha farklı olurdu. Puan olarak da çok iyi yerlerde olabilirdik. Gerçekten çok canımız yanıyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor