Yusuf Yazıcı belirsizliği - "Bu konu artık kapansın"

Trabzonspor taraftarı Yusuf Yazıcı belirsizliğinin artık son bulmasını istiyor.

Yusuf Yazıcı belirsizliği - "Bu konu artık kapansın"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'da “Yusuf Yazıcı satılacak mı satılmayacak mı?” sorusu gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Trabzonspor sezonu açtı ve 2. etap çalışmaları için Avusturya kampına gidecek. Her sezon öncesi olduğu gibi bu sezonda bir belirsizlikle 2019-2020 Cemil Usta sezonu hazırlıkları devam ediyor.
Yusuf Yazıcı gidecek mi kalacak mı tartışmaları her gün kamuoyunu meşgul ederken, Trabzonspor taraftarları bu konunun bir an önce bir sonuca varmasından yana…

AĞAOĞLU'NA ELEŞTİRİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "biz satmak istemiyoruz ama futbolcu gitmek istiyor" sözleri başkanlarına hep destek olan taraftarlar arasında da bölünmelere neden oldu.

Bir kısım taraftar Başkan Ağaoğlu'nun bu açıklamasını talihsiz bir açıklama olarak değerlendirerek "Başkanın her zaman arkasındayız, fakat başkan Trabzonspor Başkanı olduğunu sanki unuttu. Sözleşmesi devam eden oyuncu gitmek isterse gidemez, Trabzonspor isterse gider” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

BU KONU ARTIK KAPANMALI

Bordo Mavili taraftarlar Yusuf Yazıcı konusunda yönetimin acilen karar vermesini ve bir kaç gün içerisinde bu konunun kapanması gerektiği konusunda görüş bildirdi.

“Yusuf konusunda yönetim kararını vermeli. Satacak mı, satmayacak mı?” görüşü hakim olurken sosyal medyada şu düşüncelere yer verildi;

Yönetim Yusuf’u satmaya karar vermiş ve fiyat attırmak için bu şekilde gündemde tutmaya çalışıyorlarsa bu çok tehlikeli bir yol. Bu yolun sonu Yusuf'a da zarar verir yönetime de.
Yönetim bir an önce bu konuda net kararını açıklamalıdır. 

Biz satmak İstemiyoruz ama Yusuf gitmek istiyor açıklaması çok talihsiz bir açıklamadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor