Yusuf veda ediyor

Yusuf Erdoğan takımdan ayrılmak için gün sayıyor

Yusuf veda ediyor
Beşiktaş ile anlaşan Yusuf Erdoğan, “Trabzonspor’dan ayrılmak zor olacak ama bazen bu tür şeyler gerekiyor” dedi. Transferin yarın açıklanabileceği ifade edildi.

Beşiktaş ile prensipte anlaşmaya varan Yusuf Erdoğan, kamptan ayrılmak için gün sayıyor... Transferin her an açıklanabileceği ifade edilirken, Yusuf takım arkadaşları ile vedalaşmaya başladı. Yusuf'un, "Sanırım salı gününe (yarın) kadar bu transfer gerçekleşir. Trabzonspor benim ailem. Buradan ayrılmak zor olacak ama futbolda bu tür şeyler bazen gerekiyor" dediği öğrenildi.

Trabzonspor'un Yusuf'u Beşiktaş'a kiralık mı yoksa bonservisi ile mi vereceği konusundaki pazarlıklar ise devam ediyor. Zarar etmek istemeyen yönetim, görüşmeleri büyük titizlikle sürdürüyor. Yusuf Erdoğan, Süper Lig'de 103 maçta giydiği Trabzonspor forması altında 15 gol atarken, 13 de asiste imzasını koydu.
.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler