Yusuf ve Okay için transfer iddialarına yanıt geldi!

Yusuf ve Okay için ortaya atılan transfer iddialarına yanıt Usta'dan geldi.

Yusuf ve Okay için transfer iddialarına yanıt geldi!
Yeni sezonda kadroyu yeni yıldızlarla güçlendirmeye hazırlanan Trabzonspor, bir yandan da eldeki değerlerini kaçırmamaya çalışıyor.

Takımın iki genç ismi Okay Yokuşlu ve Yusuf Yazıcı bu sezonki performanslarıyla dikkat çekerken, Avrupa’dan sürekli yeni teklifler geldiği öne sürülüyor. Lyon, Sevilla gibi kulüplerin radarında olan başarılı oyuncular konusunda Başkan Muharrem Usta ise geri adım atmıyor.

Daha önce, “Bazı şeyler paha biçilemez” diyerek kapıyı kapatan Usta, Okay ile Yusuf’u mutlaka takımda tutacaklarını söyledi.  Usta, “50. yıl hedeflerimiz için hem Okay hem de Yusuf bu takımda kalmalı. Onlar Trabzonspor camiası için çok değerli ve bazı değerler parayla ölçülemez. ikisini de satmayacağım. Trabzon’da devam edecekler” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler