Trabzonspor'da Uğurcan, Ekuban, Djaniny, Hosseini ve Bakasetas ülkelerinin milli takımlarına gittikleri için lige verilen arada takımdan uzak kalırken, teknik direktör Abdullah Avcı ilk 11 konusunda yüzde 100 hazır isimler üzerinden ilerleyecek.
Berat Özdemir’in ağrıları tam geçmediği için Abdulkadir Parmak’ın yanında Flavio’nun oynaması bekleniyor. Milli arayı çok iyi değerlendiren Yusuf Sarı da ilk 11’i zorluyor. Yunus Mallı’nın idmanlardaki istekli görüntüsünden memnun olan Avcı, gurbetçi yıldızı kesmeyi düşünmüyor. Buradaki kilit nokta Bakasetas... Yunanistan Milli Takımı’nda 3 maçta forma giyen yıldız 10 numara, yorgun dönerse Sivasspor mücadelesine kulübede başlayabilir. Nwakaeme ve Ekuban’ın 11’deki yerleri ise garanti gözüküyor.
Yusuf ve Flavio 11'i zorluyor
Trabzonspor'da Yusuf ve Flavio formlarıyla dikkat çekiyor
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Trabzonspor