"Yusuf ve Abdülkadir için alt limit 15 Milyon Euro olmalı"

Galatasaray'ın eski sportif direktöründen Trabzonspor yorumu

"Yusuf ve Abdülkadir için alt limit 15 Milyon Euro olmalı"

Galatasaray'ın geçen sezon sportif direktörlüğünü yapan Cenk Ergün gündemi değerlendirirken Trabzonspor hakkında da yorumlarda bulundu.

Trabzonspor'un önemli br gelişim gösterdiğini belirten Ergün" Trabzonspor bu sene hem saha içinde hemde saha dışında olumlu anlamda gelişim gösteren kulüp oldu. Ciddi ekonomik sıkıntılarını bu sene düzeltiler. Yüksek maliyetli oyunculardan çıkıp gençlere döndüler. Trabzonspor’un özüdür bu zaten. Bu sene mecburiyetten girdikleri bu yolu devam ettirmeleri lazım. Trabzonspor gelecek sene şampiyonluk yarışının içinde olacaktır. İyi kadroları var. Açılmadan, finansal yapılarını koruyarak bu senede doğru yatırım yapacaklardır. Gidecek oyuncularda olacaktır." dedi.

Trabzonspor'un yıldızları Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür ile ilgili de konuşan Ergün " Bence Yusuf bu sene gidebilir. Abdülkadir'in ise bir sene daha Trabzon’da kalması gerekiyor. Ancak bu demek değildirki illa Yusuf gitsin, Abdülkadir kalsın. Transfer piyasasındaki arz ve talep bunu belirler. Bence Yusuf Avrupa’da her ligde oynayabilecek seviyeye geldi. " ifadelerini kullandı.

İki genç yıldızın satılması halinde bonservis fiyatı ne olmalı tarzındaki soruya yanıt veren Ergün "Piyasa belirleyecektir. Bunu alıcı belirler. İki basamaklı olacağı kesin. Üst limit olmaz. Alt limit olarak ise minimum 15 milyon Euro etrafında dolaşan rakamlar olmalı. Yusuf gideceği kulüptende transfer yapacaktır. Bir sonraki satışada pay koymak akıllıca olur." şeklinde konuştu.

Transfermarkt

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor