Yusuf Sarı göze girdi

Trabzonspor. 2. Yusuf

Yusuf Sarı göze girdi

Bordo-Mavililer’in, Fransız ekibi Marsilya’nın ikinci takımından kadrosuna kattığı Yusuf Sarı kısa sürede kendisini kanıtladı. Haladas, Hoffenheim ve Parma ile oynanan hazırlık maçlarında Trabzonspor formasını giyen 20 yaşındaki futbolcu, uyum sürecini çabuk atlattı ve kalitesini gösterdi. Haladas karşısında etkili oynayan genç oyuncu, iyi futbolunu Hoffenheim ve Parma maçlarında attığı harika gollerle süsledi, teknik direktör Ünal Karaman’ın gözüne şimdiden girdi.

Transferin gözdesi olabilir

Abdülkadir Ömür ve Abdülkadir Parmak olmak üzere 2 Abdülkadir’i bulunan Trabzonspor’da şimdi de Yusuf Yazıcı’nın ardından kadroya ikinci Yusuf geldi. Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı, Avrupa devlerini peşine takarken, gelecek sezonlarda Yusuf Sarı’nın da performansını geliştirerek sürdürmesi halinde transferin en gözde isimlerinden birisi olabileceği öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler