Yusuf, Marin'e meydan okudu!

Sözlerine son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimize değinerek başlayan Yusuf Erdoğan, "Şu anda ülkemizde futboldan çok daha önemli şeyler var. Ruhumuz askerlerimizle birlikte. Allah yardımcıları olsun. Bu acı son bulsun isti

Yusuf, Marin'e meydan okudu!
Sözlerine son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimize değinerek başlayan Yusuf Erdoğan, "Şu anda ülkemizde futboldan çok daha önemli şeyler var. Ruhumuz askerlerimizle birlikte. Allah yardımcıları olsun. Bu acı son bulsun istiyoruz" dedi. Teknik direktörleri Şota Arveladze'den övgüyle bahseden yıldız futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hocamız; zekası, duruşu ve kariyeriyle tartışılmaz bir insan. Bize 96 ruhunu aşılıyor. Bağıra bağıra bunu başarıyor, yavaş yavaş. Bu sene Şota ile büyük işler yapıp, şampiyon olacağız."
 
MARKO MARİN'E MEYDAN OKUDU
 
Takımın yeni transferlerinden Stephane Mbia'nın performansının takdire şayan olduğunu dile getiren Yusuf, "Ondan kazanacağımız ve öğreneceğimiz çok şey var. Biz büyük bir takımız. Herkes performansını güzel bir şekilde sahaya yansıtırsa, Beşiktaş galibiyetinin devamını getiririz" diye konuştu. Trabzonlu futbolcu, kendi mevkisine transferi gündemde olan Marko Marin için de, "Büyük takımda büyük futbolcular oynar. Üçüncü yılım burada.. Geldiğimde Malouda vardı, Volkan ve Olcan ağabeyler vardı ama formayı ben kaptım. Rekabete hazırım" değerlendirmesinde bulundu.
Sabah

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor