Yusuf Erdoğan’dan eleştirilere yanıt

Trabzonspor’un bu sezon patlama yapmasını beklediği isimlerden Yusuf Erdoğan lig için umutlu konuştu.

Yusuf Erdoğan’dan eleştirilere yanıt
Trabzonspor’un bu sezon patlama yapmasını beklediği isimlerden Yusuf Erdoğan Haber61'e yaptığı açıklamalarla lig için umutlu konuştu.

Ligde 3 maçta iki mağlubiyet yaşayarak lige iyi başlayamadıklarını belirten Yusuf Erdoğan, Alanyaspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Hakkında yapılan eleştirilere yanıt veren Yusuf Erdoğan, "Trabzonspor’da 4. sezonumu yaşıyorum, her sene yeni yapılanma sürecindeydi, Trabzonspor'a her yıl 20 futbolcu geldi 20 futbolcu gitti. Bu nedenle oyuncu kadrosuyla birlikte sürekli oynama fırsatımız olmadı. Bu yıl hocamıza çok inanıyoruz. İkinci geldiği dönemde çalıştığımız 6 ay boyunca ligde en çok puan toplayan takım olmuştuk. Biz takım arkadaşlarım olarak kendimize inanıyoruz. Sık sık takım arkadaşlarımızla toplantılar gerçekleştiriyoruz. Bu kulüpte gerçekten çok kaliteli insanlar var inşallah bu kadar güzel insanın olduğu yerde güzel sonuçların olacağını düşünüyorum. Biz şehir olarak biraz sabırsız bir toplumuz o yüzden taraftarlarımızdan biraz sabır istiyorum. Bu yıl taraftarlarımıza çok güzel bir Trabzonspor izleteceğimize söz veriyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor