Yusuf Erdoğan çok ümitli

Trabzonspor'un tecrübeli oyucusu Yusuf Erdoğan oldukça iddialı.

Yusuf Erdoğan çok ümitli
Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan da iyi bir Trabzonspor izlettireceklerine inandığını söyledi. İlk 3 haftada iyi futbol oynadıklarını kaydeden Erdoğan, "İlk 3 haftaya bakılırsa iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Bir kötü mağlubiyet aldık, onun dışında sorun yok. Milli takım arasını da en güzel şekilde değerlendiriyoruz. İnşallah devamı gelecek. Güzel bir ekip, güzel bir kadro kurduk. İyi bir Trabzonspor izleteceğiz" diye konuştu.

KAMİL AHMET: GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA 3 PUANI ALACAĞIZ

Trabzonspor'da sezon başında takıma katılan sağ bek oyuncusu Kamil Ahmet Çörekçi ise milli arada çok iyi çalıştıklarını ve ligin 4'üncü haftasında oynayacakları Gençlerbirliği maçını kazanacaklarına inandığını belirtti. Çörekçi, yaptığı açıklamada, "Çok iyi çalışıyoruz. Göztepe maçı bizim adımıza kötü geçti ancak bunu telafi etmek için çalışıyoruz. Gençlerbirliği maçında inanıyorum ki 3 puanı alacağız" ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor