Yusuf: "Bu takım çok iyi işler yapacak"

Yusuf Erdoğan Eskişehirspor karşılaşması için açıklamalarda bulundu.   Yusuf, "Kazandığımız için mutluyuz. Muhammet adına çok sevindim. Araklıspor'dan beri tanıdığım bir kardeşim. Kendim gol atmış gibi oldum. O Araklı'nın yokluğundan buralara gelmek çok ö

Yusuf: "Bu takım çok iyi işler yapacak"
Yusuf Erdoğan Eskişehirspor karşılaşması için açıklamalarda bulundu.
 
Yusuf, "Kazandığımız için mutluyuz. Muhammet adına çok sevindim. Araklıspor'dan beri tanıdığım bir kardeşim. Kendim gol atmış gibi oldum. O Araklı'nın yokluğundan buralara gelmek çok önemli. inşallah onlarda istedikleri yere gelirler. Sıkıntılı günler yaşıyoruz. Yeni bir seçim oldu. Giden arkadaşlarımız oldu. Trabzonlu olarak kendi çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Bu bir başlangıç olur inşallah. Taraftarlarında desteğini istiyoruz. Sadi hoca bize sahip çıktı. Bize değer versinler. Bu takım çok iyi işler yapacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler