"Yusuf, Abdülkadir kendileri karar verecek"

Burak Yılmaz Yusuf ve Abdülkadir ile ilgili konuştu.

"Yusuf, Abdülkadir kendileri karar verecek"

Haber61 - Spor Servisi - Antalya - Trabzonsporlu oyuncu Burak Yılmaz, genç oyuncular Yusuf Yazıcı, Abdülkadir ömür ile ilgi,li olarak "Büyük futbolcu mu olacaklar yoksa diğer gençler gibi kaybolup gidecekler mi onlar karar verecek" dedi.


Burak Yılmaz açıklamasında "Genç kardeşlerim için söylemek gerekirse, Yusuf Abdulkadir Okay onlar benim kardeşim. Gözbebeğimiz. Onlar için elimden geleni yapıyorum. Ama bu onların kararı ben abileri olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Büyük futbolcu mu olacaklar yoksa diğer gençler gibi kaybolup gidecekler mi onlar karar verecek. Haberlerden etkileniyorlar. Onlara gelen teklif yok. Onlar Trabzonspor’da çalışıyorlar gelişiyorlar. Kafalarını zorlamayalım. Kendilerini Trabzonspor’a adamış durumdalar. Çalışıp gelişmelerini sürdürüyorlar." ifadelerini kullandı.

BURAK YILMAZ'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler