Yunus Mallı'nın menajeri konuştu: Türkiye'den teklifler var

Trabzonspor ile adı anılan Yunus Mallı'nın menajerinden transfer açıklaması geldi

Yunus Mallı'nın menajeri konuştu: Türkiye'den teklifler var

Almanya’da Wolfsburg forması giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Yunus Mallı’nın, devre arasında takımdan ayrılacağı konuşuluyor. Wolfsburg’da bu sezon fazla forma şansı bulamayan Yunus’a, Türkiye’den de ciddi teklifler var. Dün verdiği röportajda, “Süper Lig’de istikrarlı bir takıma gitme ve şampiyonluk yaşama şansım varsa, teklifi geri çevirmek için bir sebep göremiyorum” diyen Yunus’un geleceğiyle ilgili olarak bu kez menajeri ve aynı zamanda amcası İlhan Mallı konuştu.

‘Milli Takım’ı çok istiyor’

İşte Yunus’un menajerinin açıklamaları: “Yunus’un geleceğinin devre arasında netlik kazanmasını bekliyoruz. Sezonun ikinci yarısında da yine oynamaması, ona hiçbir şey kazandırmaz. Yunus için doğru bir yol haritası çizmek istiyoruz. Bu yüzden hızlı olmamız ve tekrar düzenli oynaması gerek. Önümüzdeki EURO 2020 var ve Yunus, A Milli Takım’a yeniden seçilmek istiyor. Elbette Türkiye de bizim için ciddi bir opsiyon.” 

‘İşlerim sebebiyle buradayım’

“Türkiye’nin yanı sıra Almanya ve Avrupa’dan teklifler var. Süper Lig’den ilgi var ama daha fazla detaya girmem yanlış olur. Şu an işlerim sebebiyle Türkiye’deyim. Wolfsburg’la anlaşan her kulüple masaya oturur, konuşuruz. Tek amacımız, Yunus için en doğru kararı vermek. Onun tekrar patlama yapacağı ve iyi performans göstereceği bir ortam yaratmakta kararlıyız.”

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor