Süper Lig ekibinin Sörloth rüyası "Verirseniz alırız"

Galatasaray, Sörloth için harekete geçti.

Süper Lig ekibinin Sörloth rüyası "Verirseniz alırız"

Trabzonspor'da gol krallığı yaşayıp taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin saygısını kazanan Sörloth, yaklaşık 20 milyon Euro'ya gittiği RB Leipzig'de beklentilerin altında kalınca Galataaray harekete geçti.

G.SARAY'DAN LEIPZIG'E; BİZ TALİBİZ

Sörloth transferi için devreye giren Galatasaray, hem Norveçli futbolcu hem de Leipzig ile görüşmelere başladı. Saracchi'nin transfer sürecinde Leipzig ile olumlu ilişkiler yakalayan sarı-kırmızılı yönetim, Sörloth'un kiralık olarak elden çıkartılmak istenmesi durumunda talip olduğunu Leipzig Kulübüne iletti. Bir yandan Leipzig ve Sörloth ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, diğer yandan da Trabzonspor ile Sörloth arasında yapılan özel anlaşmayı hukuki olarak inceletiyor. 

AĞAOĞLU: ÖNCELİK HAKKI TRABZON'DA

"Sörloth'un Türkiye'ye kiralık veya satılık olarak gelmesi gibi bir durum söz konusu olduğu takdirde ilk hak Trabzonspor Kulübündür." diyen Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, "Trabzonspor Kulübü, bu hakkını kullandığı takdirde Sörloth, Trabzonspor Kulübünden başka hiçbir kulübe gidemez. Bu, uzun süre tartışılarak koydurduğumuz bir maddeydi. Hatta satışta çıkan en son pürüz de diyebiliriz buna. Bu yüzden süreç dahi uzamıştır." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor