Yunan yıldızı yine Trabzonspor'a yazdılar! Son 3 yılın banko haberi

Yunan yıldız Masouras, sözleşmesinin sona ermesiyle Trabzonspor'un transfer listesinin en üstünde yer aldığı iddia edildi.

Yunan yıldızı yine Trabzonspor'a yazdılar! Son 3 yılın banko haberi

Trabzonspor'ün, Yunan forvet Giorgos Masouras'ı kadrosuna katmak için girişimlerini yoğunlaştırdığı iddia edildi.

Son 2 yılda olduğu gibi bu transfer döneminde da Trabzonspor'a yazılan Yunan isim için şu ifadeleri kullanıldı:

Sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Masouras, Trabzonspor'un uzun süredir takip ettiği bir isim. Kulübü Olympiakos ile yeni bir anlaşma yapmayan 30 yaşındaki oyuncu, Bordo-Mavili formaya hiç olmadığı kadar yakın.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın da onay verdiği transfer, Masouras'ın istikrarlı performansı nedeniyle öncelikli hale geldi. Olympiakos'ta geçirdiği son beş yıl boyunca ortalamanın üstünde bir maç sayısına ulaşan Masouras, bu sezon gösterdiği 9 gol ve 7 asistlik performans ile takımına önemli katkılar sağladı. Sağ ve sol kanatta, aynı zamanda forvet arkası pozisyonunda da görev yapabilen tecrübeli oyuncu, Trabzonspor'un hücum gücünü artırma planlarında kilit bir rol oynamaya aday.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor