Yunan gazeteciden Bakasetas yorumu: Trabzonspor tam ona göre

Yunan gazeteci Georgopoulos Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas hakkında değerlendirme yaptı

Yunan gazeteciden Bakasetas yorumu: Trabzonspor tam ona göre

Yunanistan'ın en çok satan gazetelerinden biri olan Gazzetta'nın yazarı Johnny Georgopoulos, Trabzonspor'un yeni transferi Anastasios Bakasetas hakkında açıklamalarda bulundu.

"Trabzonspor tam ona göre bir takım"
Bakasetas'tan beklentilerini dile getiren Georgopoulos, "Açıkcası, ondan kısa sürede iyi performans bekliyordum, ancak Trabzonspor'da oynadığı üç maçta üç gol atmasını beklemiyordum. Bu benim için tam bir sürprizdi. Gerçekten iyi bir başlangıç yaptı. İki sezondur Türkiye'de, bu nedenle uyum sorunu yaşamayacağını biliyordum. Ama ilk üç maçın hepsinde gol atması gerçekten çok önemli. Atina'da oynadığı dönemde, onu gerçek pozisyonunda oynatmadılar. Az süre verdiler. Bu nedenle potansiyeli ortaya çıkmadı. Fakat o, Alanyaspor'da ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Trabzonspor ise tam ona göre bir takım. Bundan sonrası için de çok iyi oynayacağı kanaatindeyim" dedi.  

Yunan gazeteciden Bakasetas yorumu: Trabzonspor tam ona göre

"Abdullah Avcı Bakasetas'tan maksimum verim almayı başardı"
Abdullah Avcı'nın, Bakasetas'ın gerçek yeteneğini keşfettiğini belirten Johnny Georgopoulos, "Takip ettiğim kadarıyla Başkan Ahmet Ağaoğlu, Bakasetas'ın transferi üzerinde çok yoğunlaştı. Bu transferin Trabzonspor için çok büyük bir önemi olduğunu düşünüyordu. Çok kararlı davrandı. Bir gece Alanya'ya gitti, anlaşmayı yaptı ve sabah 04.30'da Bakasetas'ı uçağa bindirerek Trabzon'a getirdi. Bakasetas, Abdullah Avcı ile çok daha üretken ve belirleyici oldu. Alanyaspor'da oynadığından farklı bir pozisyonda oynuyor. Gole daha yakın, önde ve bazen forvet gibi görev alıyor. Abdullah Avcı, onu oyun sisteminin merkezine koydu. Daha önde oynatılıyor olması, onun gerçek performansını sahaya yansıtmasını sağladı. Abdullah Avcı çok önemli ve büyük bir teknik direktör. Bu planla Bakasetas'tan maksimum verim almayı başardı. Bakasetas, Trabzonspor'un kilit oyuncusu. Bence başarıya giden yolda onun rolü, önemini arttırarak devam edecek" şeklinde konuştu.

"Pelkas ile Bakasetas farklı oyuncular"
Fenerbahçeli Pelkas ile ilgili değerlendirme yapmanın erken olduğunu belirten deneyimli gazeteci, "Pelkas ile Bakasetas farklı oyuncular. Pelkas kanatlara da giderek oynayabilen bir oyuncu ve gelişime açık, ama Bakasetas kendini ispatladı. İstatistikler de bunu gösteriyor. Yunanistan'da gazeteler onu manşete taşıdı. Herkes Bakasetas'ın Trabzonspor'daki performansından çok mutlu. Aynı performansı Yunan Milli Takımı'nda da göstermesini istiyorlar. Pelkas da çok önemli bir futbolcu, fakat Bakasetas şu anda çok daha fazla anlama sahip bir futbolcu olarak gözüküyor" dedi.

Radyospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor