Yunan basınından Bakasetas’a övgü: Adeta bir maestro

Trabzonspor’un yıldızı Bakasetas’ın gösterdiği performans ülkesinde de alkış aldı.

Yunan basınından Bakasetas’a övgü: Adeta bir maestro

Trabzonspor'un ara dönemde Alanyaspor'dan transfer ettiği Bakasetas, Yunan Sport24 tarafından özel olarak incelendi.

Bakasetas ile beraber fenerbahçe’de forma giyen Pelkas’ın da performansı ele alınırken, Süper Lig'de forma giyen diğer Yunan oyuncular Katranis, Tzavellas, Siopis, Kolovetsios, Kitsiou, Hatzisaia da değerlendirmeye alınan diğer isimler oldu.

Haberde Bakasetas için şu ifadeler kullanıldı:

BAKASETAS: DEĞERLİ

Geçen sene Alanyaspor'un orta sahasında adeta maestro, şef gibiydi. Bu yıl ilk yarı başlangıcı, geçen seneden de daha iyiydi. Öyle ki, Trabzonspor sezon ortasında olmasına rağmen onu almak için 3 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay vermeyi kabul etti.

Milli Takım'ımızın kaptanı, bu yıl Alanyaspor ve Trabzonsporla beraber toplamda 38 lig maçına çıktı. Toplamda 12 gol atarak kariyer rekoru kırdı. Geçen yıla nazaran performansını arttırdı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, kendisinin futbolunu sorgulamadan, ona tam hareket özgürlüğü verdi ve serbest bir orta saha oyuncusu olarak oynatıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler