Yumlu'ya Eskişehir kancası

Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor.Avrupa kupalarından elenen bordo mavililerde gözler lige çevrildi. Trabzonspor yurt dışında yabancı golcü arayışlarının sürdürürken bir taraftanda elinde bulunan mevcut futbolculara gelen teklifleri değerlendiri

Yumlu'ya Eskişehir kancası

Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor.Avrupa kupalarından elenen bordo mavililerde gözler lige çevrildi. Trabzonspor yurt dışında yabancı golcü arayışlarının sürdürürken bir taraftanda elinde bulunan mevcut futbolculara gelen teklifleri değerlendiriyor.

Bordo mavililerin geçtiğimiz yıl kiralık olarak Eskişehirspor'a verdiği Mustafa Yumlyu'yu yeniden Eskişehir yolu gözüktü. Kırmızı-Siyahlıların ısrarla istediği Mustafa Yumlu'yu Trabzonspor'dan transfer izni çıktı.

Yumlu konusunda iki kulüp arasında yapılan görüşmelerde büyük oranda anlaşma sağlanırken arada küçük detaylar kaldı. Mustafa Yumlu'nun transferinin bir iki gün içersinde kesin olarak biteceği ve Mustafa Yumlu'nun Eskişehirspor'a verileceği öğrenildi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor