Yumlu: cehennemi geri istiyoruz

Msutafa Yumlu Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Mustafa, "bugün istediğimiz oyuncu sahaya yansıtamadık ama kazanmasını bildik. cardozo'ya teşekkür ediyorum. Rakibin biraysel hatasından pozisyon bulduk ama değerlendiremesik. kinci yarı kopmal

Yumlu: cehennemi geri istiyoruz

Msutafa Yumlu Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Mustafa, "bugün istediğimiz oyuncu sahaya yansıtamadık ama kazanmasını bildik. cardozo'ya teşekkür ediyorum. Rakibin biraysel hatasından pozisyon bulduk ama değerlendiremesik. kinci yarı kopmalar oldu. Bi takım atacaktı, biz attık. Galatasaray maçına moralli çıkacağız. taraftarlarımz yanımızda olsun. O eski cehennemin geri gelmesini istiyoruz. Dauslas ile iki üç antrenmaa ıktık. iyi oynuyoruz. Aykut'la da iyi anlaşıyordum. Kazandık mutluyuz. her maça tek tek bakıyoruz. önümüzde galatasaray maçı var. Onu kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor