Yönetime kritik uyarı: Yapılmazsa Trabzonspor duvara toslar!

Trabzonspor'a ekonomik anlamda ciddi bir uyarı geldi.

Yönetime kritik uyarı: Yapılmazsa Trabzonspor duvara toslar!

Haber61 ekranlarında her salı saat 14.30'da yayınlanan Kısa Pas programına konuk olan Trabzonspor eski as başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu önemli açıklamalar yaptı.

Trabzonspor’un ekonomisine de değinen Hacısalihoğlu “Trabzonspor’un en önemli konusu ekonomidir. Bir borç hadisemiz var. Bizim borcumuz silinmedi. Faizleri alınmak kaydıyla ertelendi. Sanki bizim hiçbir borcumuz kalmadı, o borçlara karşılık bir kaynak bulundu şeklinde davranılırsa Trabzonspor duvara toslar. Hovardalık yapmadan, şartlarımızı iyi değerlendirerek her türlü transferleri ve harcamaları yapmalıyız. Şu günkü gelir, kredinin faizini karşılamıyor. İki sene sonra hem ana para hem faiz ödemeye başlayacak. Trabzonspor’un tek kurtuluşu geri dönüşümsüz kaynak bulmaktır. Bu da devlet imkanları vs. dir. Yoksa bu kılıç her zaman boynumuzda olacaktır. Bugünkü galibiyete, borç ödemeye sevinelim ama bunu hiç unutmayalım. Trabzon insanı zekidir bunları iyi değerlendirir, heyecanını cebine koyarsa her işin üstesinden gelebilir.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor