Yönetimden tam yetki! Trabzonspor’da Abdullah Avcı geri mi dönüyor?

Trabzonspor’da şampiyon teknik direktör Abdullah Avcı geri dönüyor.

Yönetimden tam yetki! Trabzonspor’da Abdullah Avcı geri mi dönüyor?

Trabzonspor’da Adana Demirspor mağlubiyetinin yankıları sürerken yönetim toplantı yaptı.

Bugün gerçekleştirilen toplantıda yönetim Teknik Direktör konusunda Başkan Ertuğrul Doğan’a tam yetki verdi.

Başkan Doğan yaptığı görüşmeler sonucunda Trabzonspor’u 38 yıl sonra şampiyonlukla tanıştıran teknik adam Abdullah Avcı ile prensipte el sıkıştı. Çok büyük bir aksilik olmaması durumunda deneyimli teknik adamın Trabzonspor’un yeni hocası olması bekleniyor.

“KARADENİZ’İN DALGALI DENİZİNİ SEÇTİM”

Trabzonspor’a geldiği ilk günden itibaren hep olumlu bir hava çizen ve “dingin deniz yerine Karadeniz’in dalgalı denizini seçtim” diyen Abdullah Avcı, yaptıklarıyla ve söylemleriyle sürekli olumlu bir hava estirdi.

yonetimden-tam-yetki-trabzonsporda-abdullah-avci-geri-mi-donuyor.jpg

“KASKETİ GİYDİ”

Bordo mavili camiayı birleştirmek adına elinden geleni yapmaya çalışan ve bütün dinamiklerle bir araya gelen Abdullah Avcı’nın en etkili hareketlerinden biri ise efsane teknik adam Ahmet Suat Özyazıcı ve efsane Başkan ve Teknik Adam Özkan Sümer ile özdeşleşen ‘kasket’i giymek oldu.

abdullah-avci-sampiyonluk-kupasi.jpg

Bu tavırları ile camianın birleşmesinde çok önemli bir rol oynarken, 38 yıl sonra bordo mavilileri şampiyonlukla tanıştıran Avcı, tez canlılığı ile bilinen Trabzonsporlular’a adeta sabretmeyi öğretti.

"TRABZONSPORLULUK DURUŞUNU GÖSTERDİ"

Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada Abdullah Avcı ile ilgili olarak “Abdullah Hoca bize 2010-2011'den sonra, şampiyonluk kutlama anlamında uzun yıllar sonra şampiyonluk yaşattı. Kalbine ve aklına inanırım. Hem gelirken hem de giderken içindeki dürüstlüğü ve sevgisini gösterdi. Hiçbir talepte bulunmadan ayrıldı. Trabzonsporluluk duruşunu gösterdi. Abdullah Avcı sonuçta Türkiye'nin en önemli teknik direktörlerinden biri. Elbette böyle bir teknik adama her zaman kapılarımız açıktır. Dostluğumuz ve arkadaşlığımız her zaman bakidir, görüşürüz.” İfadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
53 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor