Yönetimden Mandıralı'ya: "Takımı toparla"

Süper Lig'de yaşanan kötü gidişatın ardından İstanbul, Ankara ve Trabzon'da yaşayan bordo- mavili kulübün yöneticileri telekonferans yöntemi ile bir durum değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya teknik direktör Hami Mandıralı'nın da dahil olduğu öğreni

Yönetimden Mandıralı'ya: "Takımı toparla"

Süper Lig'de yaşanan kötü gidişatın ardından İstanbul, Ankara ve Trabzon'da yaşayan bordo- mavili kulübün yöneticileri telekonferans yöntemi ile bir durum değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıya teknik direktör Hami Mandıralı'nın da dahil olduğu öğrenildi. Özellikle Osmanlıspor maçındaki takımın performansı hakkında yönetim kuruluna bilgiler veren Mandıralı'nın, Galatasaray maçında yaşanan hakem skandalının oyuncular üzerinde olumsuz etki yarattığını vurguladığı öğrenildi.

Torku Konyaspor maçı öncesi takımın toparlanması gerektiği yönetim tarafından Mandıralı'ya hatırlatılırken, kendisine bir yardımcı antrenör daha alması konusunda telkin verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor