Yönetimden Bosingwa'ya teklif!

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan ve gelecek sezonun uzun süresinde forma giyemeycek olan Jose Bosingwa'ya yönetimin 2 farklı öneri sunacağı öğrenildi.Trabzon'a çağrılan tecrübeli futbolcuya bordo mavili yönetimin "Senden artık yararlanmam

Yönetimden Bosingwa'ya teklif!

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan ve gelecek sezonun uzun süresinde forma giyemeycek olan Jose Bosingwa'ya yönetimin 2 farklı öneri sunacağı öğrenildi.

Trabzon'a çağrılan tecrübeli futbolcuya bordo mavili yönetimin "Senden artık yararlanmamız çok zor. Yaş itibariyle de artık bir noktaya geldin. Bu durumda ücretin bize önemli bir yük olacak" diyerek karşılıklı olarak sözleşme feshi önereceği belirtilirken Bosingwa'nın kabul etmemesi durumunda ikinci teklifin devreye gireceği kaydedildi.

Yönetimin yıllık ücreti 1 Milyon 600 Bin Euro Bosingwa'dan indirim isteyerek bu ücreti yarı yarıya düşürmesini teklif edeceği öğrenildi. Portekizli yıldızın bu teklife ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler