Yönetim hocamız Yanal diyor, Onlar mesaj gönderiyor

Trabzonspor'da olası teknik direktörü değişikliği için devreye girdiler.

Yönetim hocamız Yanal diyor, Onlar mesaj gönderiyor
Trabzonspor yeni sezona iyi başlamadı. Bordo Mavililer teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde 7 maçta 7 puan toplayarak lige tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yaptı.

Ard arda alınan kötü sonuçlar teknik direktör değişikliği ihtimalini doğururken Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim kurulu her fırsatta yola Ersun Yanal ile devam edeceklerini bildiriyor.

Buna rağmen kötü sonuçlar nedeniyle yaşanabilecek teknik direktörlük değişimi ihtimali üzerine boşta olan teknik adamlar harekete geçti.

Trabzonspor’da daha önce görev almış Samet Aybaba’nın yanı sıra birçok ünlü teknik adam gözünü Trabzonspor yönetimine çevirdi.

Teknik adamlar Trabzonspor’da olası bir teknik adam değişikliği için Trabzon’daki hatırı sayılı dostlarını da devreye sokmaya başladığı bilgisine ulaşıldı.

Teknik adamlar yönetime mesaj gönderirken Trabzonspor yönetimi de her fırsatta Ersun Yanal’ın arkasında olduklarını açıklayarak en azından devre arasına kadar bu teknik adamla devam edileceği mesajını kamuoyuna vermeyi sürdürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor