Yönetim futbolcu ve teknik heyete güveniyor

Örem, takımın üzerinde aşırı yük ve stres oluştuğuu söyledi

Yönetim futbolcu ve teknik heyete güveniyor
Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın sıkıntılarından kurtulmaları ve toparlanmaları için çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Örem,  yaptığı açıklamada, ligin ilk 6 haftasında 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldıklarını dile getirerek, "Bu durum Trabzonspor gibi güçlü bir camia için çok üzücü. Özellikle son hafta aldığımız farklı mağlubiyet sadece taraftarımızı değil yönetim kurulumuzu ve sportif kadromuzu da çok üzmüştür." dedi.

Son haftalarda aldıkları beklenmeyen kötü sonuçların takımın üzerinde aşırı yük ve stres oluşturduğunu belirten Örem, " Özellikle yeni kurulan takımlarda yüksek stres iyi futbol için istenmeyen bir durumdur. Elbette stres ve aşırı motivasyon bunda ne kadar etkili, problemin tespiti ve çözüm teknik heyetimiz tarafından yapılacaktır. Özellikle milli maçlar nedeniyle lige verilen ara, bu sıkıntılardan kurtulmamız ve toparlanmamız için çok önemli bir fırsat." ifadesini kullandı.

"Camiamız, zorlukları aşacak güçtedir"
"Yönetim kurulu olarak bu dönemi mutlak bir birliktelik ve öz güven ile aşabileceğimize inanıyoruz." diyen Asım Örem, şöyle devam etti:

"Camiamız bu tür zorlukları geçmişte de aşmış bugün de aşacak güçtedir. Daha önce yaşanan benzer durumlar karşısında gösterilen aşırı tepki ve hızlı çözüm arayışları, maalesef Trabzonspor'u hem maddi hem de sportif çıkmazlara sürüklemiştir. Aynı hataların yapılmaması için sağduyulu davranacağız. Bizlerle paylaşılan tüm görüşlere saygılıyız. Yönetim ve teknik ekip olarak mevcut durum hakkında öz eleştirimizi yapıyoruz ve her daim yapacağız."

"Sporcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz"
Örem, futbolculara ve teknik heyete güvendiklerini, bu durumu sonlandırarak güzel günler yaşayacaklarına inandıklarını belirterek, "Trabzonspor, dokuz aylık yönetim dönemimizde idari ve finansal olarak korkunç bir tablodan sıyrılıp nasıl büyük bir tazelenmeye girdiyse sportif olarak da yüzlerimizi güldürecek sonuçları en kısa zamanda almaya başlayacaktır. Sporcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler