Fenerbahçe'de yöneticisi futbolcusu! "Trabzonspor maçı öncesi algı operasyonu başladı"

Fenerbahçe'de Pendikspor maçı sonrası yapılan açıklamalar, Trabzonspor taraftarının tepkisini topladı.

Fenerbahçe'de yöneticisi futbolcusu! "Trabzonspor maçı öncesi algı operasyonu başladı"

Trabzonspor'un, Süper Lig'in 30. haftasında konuk edeceği Fenerbahçe, Pendikspor'u 4-1 mağlup ederken, karşılaşma sonrası hem yönetici hem de futbolculardan hakemlere ve Trabzonspor maçına yönelik açıklamalar geldi.

Maçın ardından açıklamada bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, "Hakem maça hiç iyi niyetli başlamadı. Bakalım TFF, Trabzonspor maçında şapkadan nasıl bir tavşan çıkartmayı planlıyor? Onu da hep beraber göreceğiz" dedi.

Öte yandan maç sonrası konuşan Dzeko ise "Ben de yöneticimiz Selahattin Baki gibi Trabzonspor maçında verilecek hakem kararlarını merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ali Koç da Trabzonspor maçı öncesi konuşacak!

Trabzonspor'un rakibi Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'ın Çarşamba günü basın toplantısı düzenleyeceği belirtiliyor.

"Fenerbahçe'de algı operasyonu başladı"

Fenerbahçe'de Pendikspor maçı sonrası Trabzonspor maçına atanacak hakeme yönelik şimdiden açıklamalar yapılması, bordo mavili taraftarların tepkisini çekti. Taraftarlar sosyal medya üzerinden, "Fenerbahçe'de algı operasyonları erken başladı. Hakemi etki altına almaya çalışıyorlar" şeklinde yorumlarda bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor