Yılmaz Vural'dan Trabzonspor yorumu: iyi yoldalar ama...

Ünlü teknik adam Yılmaz Vural'dan trabzonspor yorumu geldi.

Yılmaz Vural'dan Trabzonspor yorumu: iyi yoldalar ama...

Türk futbolunun duayen teknik adamlarından biri olan Yılmaz Vural, futbolun gündemine yönelik özel açıklamalar yaptı. Vural, büyük kulüplerin gündemiyle ilgili mesajlar verdi. Vural, Trabzonspor'un iyi işler yaptığını belirtti.

Trabzonspor'un planlı ve programlı bir şekilde yoluna baktığını vurgulayan Yılmaz Vural, "Abdullah Avcı ve ekibi önceki sene yaptıklarıyla bir yere geldi. Ondan vazgeçemezler. Şampiyonluk kısa sürede unutulur. Onu korumak lazım. Seneye şampiyon olamazsa daha kritik bir süreç olur. Unutulup gidebilir o şampiyonluk. Trabzonspor şu anda planlama açısından doğru yolda. Diğer kulüpler yeni hamleler yapmak istiyor. Trabzonspor yine sezona bir adım önde başlayacak. Diğerleri de iyi hamleler yaparak şampiyonluk yarışına ortak olabilecek. Hepsinden ricam, Türkiye'de oynanan futbolun kalitesini yükseltsinler" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor