Yıldız isim Trabzonspor'a mı geliyor?

İtalyan ekiplerinden Cagliari ile sözleşmesi devam eden Albin Ekdal'in adı bir süredir Trabzonspor ile anılıyor. İsveç basınına konuşan Ekdal'in menajeri Martin Klette, başarılı oyuncunun geleceği hakkında ipuçları verdi. İsveç basını Ekdal'in menajeri Kl

Yıldız isim Trabzonspor'a mı geliyor?
İtalyan ekiplerinden Cagliari ile sözleşmesi devam eden Albin Ekdal'in adı bir süredir Trabzonspor ile anılıyor. İsveç basınına konuşan Ekdal'in menajeri Martin Klette, başarılı oyuncunun geleceği hakkında ipuçları verdi.
 
İsveç basını Ekdal'in menajeri Klette'nin gelecek hafta içi Trabzon'a gelerek Trabzonspor ile bir görüşme yapacağını yazarken, Trabzonspor'un İsveçli oyuncuya 4 yıllık bir sözleşme teklifinde bulunacağını belirtildi. Klette, Ekdal için görüşmeler yapacağını ''Bir hafta içerisinde bazı kulüpleri eleyip, düşündüklerimizle oturup görüşmeler yapacağız. Daha sonra kararımızı vereceğiz'' ifadelerini kullandı.
 
TALİBİ ÇOK!
Albin Ekdal ile Trabzonspor'un yanı sıra Sampdoria, Torino ve Hamburg da ilgileniyor. 2016 yılına kadar Cagliari ile sözleşmesi bulunan İsveçli oyuncu bu sezon Serie A'da 33 maçta görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler