Yıldırım Trabzonspor'a yaramıyor!

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadında oynanacak olan Trabzonspor Beşiktaş maçını Bülent Yıldırım yönetecek. Saat 20.00'de başlayacak maçta Yıldırım'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Asım Öz yapacak. Yıldırım, Bordo mavili ekibin

Yıldırım Trabzonspor'a yaramıyor!

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadında oynanacak olan Trabzonspor Beşiktaş maçını Bülent Yıldırım yönetecek.

Saat 20.00'de başlayacak maçta Yıldırım'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Asım Öz yapacak.

Yıldırım, Bordo mavili ekibin şu ana kadar 31 maçını yönetti. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor 12 galibiyet alırken, 13'de mağlubiyet elde etti. Bordo mavililer 6 karşılaşmada ise sahadan 1 puanla ayrıldı. 

Ayrıca Bülent Yıldırım sezonun ilk yarısında biri deplasmanda olmak üzere Trabzonspor'un 2 karşılaşmasında görv aldı. Bu karşılaşmalardan 19 Ekim 2015 tarihinde Mersin'de oynanan Mersin İdmanyurdu Trabzonspor müsabakasında Trabzonspor 3-2 mağlup olurken, Hüseyin Avni Aker stadında 19 Aralık 2015 tarihinde oynanan Trabzonspor Antalyaspor karşılaşmasını ise Trabzonspor 3-0 kazanmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor