Yılda 800 bin dolar mı?

Sportif direktör Süleyman Hurma'nın görevine devam edeceği birkaç gün önce açıklanmıştı. Ancak yönetimin Hurma'yla yaptığı görüşmede, kendisine takımın başına geçecek olan teknik direktörün belirlenmesi ve yapılacak transferlerde bazı kısıtlamalar getirdi

Yılda 800 bin dolar mı?
Sportif direktör Süleyman Hurma'nın görevine devam edeceği birkaç gün önce açıklanmıştı. Ancak yönetimin Hurma'yla yaptığı görüşmede, kendisine takımın başına geçecek olan teknik direktörün belirlenmesi ve yapılacak transferlerde bazı kısıtlamalar getirdiği öğrenildi. Ayrıca Hurma'dan yıllık aldığı 800 bin dolarda da makul bir indirime gitmesi istendi ancak bu konuda da anlaşma sağlanamadı. Bu toplantının ardından ise kendisine önerilen kısıtlamaları kabullenemeyen Hurma istifasını sundu, yönetim hemen kabul etti. 
 
Kurallarımı ben koyarım 
Birçok futbolcunun da Hurma ile çalışılmasını istemediği ve bunu da yeni gelen yönetime ilettiği öğrenildi. Hurma, kulüpten ayrılmasıyla ilgili olarak, "Ben kendi şartlarımı koyarım. Kimse bana işimle ilgili şartları sunacak koşulda değil. Bu konuda bir anlaşmazlık yaşadığımız için devam etmiyoruz. Trabzonspor'a başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor