Yıkıcı tim: Cardozo - Marin

Trabzonspor dün Kayserispor'u deplasmanda 1-0 yenerek 10 puana çıkarken, yine sahneye Oscar Cardozo ve Marko Marin çıktı. Milli aradan önce oynanan Akhisar maçında sonradan oyuna giren ve 85'te attığı muhteşem golle takımını yenilgiden kurtaran Paraguaylı

Yıkıcı tim: Cardozo - Marin

Trabzonspor dün Kayserispor'u deplasmanda 1-0 yenerek 10 puana çıkarken, yine sahneye Oscar Cardozo ve Marko Marin çıktı.

Milli aradan önce oynanan Akhisar maçında sonradan oyuna giren ve 85'te attığı muhteşem golle takımını yenilgiden kurtaran Paraguaylı star, dün de aynı filmi tekrarladı. 65. dakikada Yusuf'un yerine oyuna giren Cardozo, 85'te fileleri sarsmayı başardı. Yine Akhisar sınavının 80. dakikasında oyuna alınan yeni transfer Marin muhteşem bir performans göstermişti. Dün 57'de Alper'in yerine giren orta saha oyuncusu Cardozo'nun golünün asistini yaptı. Golün başlangıcında da yine oyuna sonradan giren Özer orta yaptı. İkinci yarına giren 3 isim galibiyetin mimarı olurken, Cardozo bu sezon kaleyi bulan 2 şutunda da fileleri havalandırmayı başardı. Bordo-mavili takımda rakip fileleri 19. kez havalandıran tecrübeli forvet, deplasmandaki 4. golünü kaydetmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler